Tragedie! O studentă de 22 de ani din Târgu Jiu a murit. Tânăra a făcut infarct, deși medicii nu i-au depistat probleme medicale

08 10. 2020, 09:12

O altă tragedie sperie și îngrozește: o tânără din Târgu Jiu de doar 22 de ani a murit în urma unui infarct, deși medicii nu i-ar fi depistat probleme medicale.

Potrivit informațiilor apărute în Adevărul.ro, o tânără în vârstă de 22 de ani pe nume Adelina Lungu, din Târgu Jiu, a murit în cursul zilei de marți dimineața, după ce a făcut un infarct. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit chiar de mama sa, iar autopsia arată că fata suferise un preinfarct.

Recent, studenta a fost internată în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, unde a fost tratată de gastrită. Tânăra mai făcuse câteva investigații medicale în Timișoara, acolo unde era și la facultate, la Uniersitatea de Vest. În urma investigațiilor, medicii nu au depistat probleme cardiace. Anunțul că fata de 22 de ani și-a pierdut viața i-a șocat pe apropiați: „Când timpul este pe sfârşite şi o fiinţă dragă ne părăseşte pentru totdeauna, soarele îşi pierde căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului care rămâne în urma ei. RĂMAS BUN, Adelina Lungu! Dumnezeu s-o odihnească în pace! SINCERE CONDOLEANŢE!“.

Sursă foto: facebook Adelina Lungu

Și lumea artistică este în doliu: cântărețul Johnny Nash a murit

Celebrul cântăreţ Johnny Nash a murit la vârsta de 80 de ani. Cântăreţul american reggae şi pop, cunoscut pentru piesa „I Can See Clearly Now”, lansată la începutul anilor 1970, s-a stins din cauza unor probleme de sănătate. Potrivit apropiaţilor starea acestuia se agravase în ultimii ani. Nash, a cărui stare de sănătate se degradase în ultima vreme, a murit marți, acasă, din cauze naturale, a declarat fiul său pentru presa americană, citată de BBC.

Johnny Nash a fost o adevărată inspiraţie în lumea muzicii, iar single-ul sau „I Can See Clearly Now” este şi astăzi fredonat pe toate scenele lumii.